Uw pasfoto in Rotterdam binnen vijf minuten klaar

Heeft u een nieuwe pasfoto nodig voor op uw rijbewijs of paspoort? Dan komen daar diverse eisen bij kijken. Voor een officiële pasfoto kunt u terecht in Rotterdam bij Foto Hartman. Wilt u meer weten over onze diensten als fotografie specialist? Lees dan zeker even verder.

Pasfoto RotterdamKlaar terwijl u wacht

Laat u uw pasfoto in Rotterdam bij ons maken, dan zorgen wij ervoor dat deze voldoet aan alle wettelijke eisen. U kunt hierbij denken aan de fotokwaliteit, achtergrond, uw houding en uitdrukking en de belichting. Omdat wij op de hoogte zijn van alle exacte eisen kunt u de pasfoto met een gerust hart gebruiken. Een groot voordeel is dat uw pasfoto direct klaar is. U hoeft bij ons nooit lang te wachten. Dit geldt overigens ook voor het laten afdrukken van foto’s. Binnen 30 minuten liggen uw foto’s netjes verpakt op u te wachten. Omdat wij meer dan 15 jaar ervaring hebben en beschikken over moderne apparatuur, kunt u rekenen op een uitstekende kwaliteit! En wilt u uw foto’s op cd laten zetten? Ook dat is geen probleem bij deze allround fotograaf. Loop gerust eens binnen om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn gevestigd in Winkelcentrum Zuidplein.

Geen afspraak nodig

Kortom, uw pasfoto in Rotterdam is zo klaar! Wij staan dagelijks voor u klaar, voor het laten maken van een pasfoto hoeft u geen afspraak te maken. Wilt u echter een uitgebreide fotoshoot boeken, neem dan even contact met ons op. Wij luisteren graag naar uw wensen.

   Contact