Uw fotozaak in Rotterdam voor foto’s van hoge kwaliteit

Wanneer u op zoek bent naar een fotozaak in Rotterdam voor het laten afdrukken van uw foto’s kunt u bij Fotozaak Hartman terecht. Wij bespreken graag de mogelijkheden en luisteren naar uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld kleur of zwart/wit, of een mooie witte rand om uw foto? Ook kunnen we uw foto’s vergroten en op canvas laten drukken. Loop gerust eens binnen in onze fotozaak! Wij zijn gevestigd in Winkelcentrum Zuidplein.

Uw foto’s zelf afdrukken?

In de fotozaak te Rotterdam kunt u rekenen op hulp van een professionele en ervaren fotograaf. Niet alleen kunnen wij uw foto’s afdrukken, wij kunnen ook uw foto’s op cd zetten. Zo heeft u altijd een extra kopie van uw dierbare herinneringen. Als fotograaf vinden wij het belangrijk om onze kennis en techniek continu te blijven ontwikkelen. Daarom kunt u voor de ‘’doe het zelf’’ afdrukmogelijkheid kiezen. U steekt simpelweg uw cd of stick in de Kodak Picture Maker en selecteert de foto’s die u wenst af te drukken. Tevens kunt u uw foto’s eventueel bewerken. Omdat de foto’s gewoon uit ons minilab komen, is de kwaliteit zeker niet minder dan normaal. Vanzelfsprekend is deze methode goedkoper, omdat u ons een deel van het werk uit handen neemt. Natuurlijk staan wij ook altijd klaar om u hierbij te helpen.

Binnen 30 minFotozaak Rotterdamuten klaar

Een snelle service staat bij ons hoog in het vaandel. Dit betekent dat uw foto’s meestal na 30 minuten netjes klaarliggen. Het laten maken van pasfoto’s gaat nog sneller, deze zijn klaar terwijl u wacht. Wilt u meer weten over onze fotozaak in Rotterdam? Kom gerust langs of neem contact op middels het contactformulier. Graag tot ziens!

   Contact