Fotowinkel in Rotterdam met een uitstekende service

Welkom bij Foto Hartman, een fotowinkel in Rotterdam die is gevestigd in Winkelcentrum Zuidplein. Als professionele fotograaf bieden wij dagelijks een uitgebreide fotoservice aan onze klanten. Dit loopt uiteen van het maken van pasfoto’s tot het afdrukken van uw digitale foto’s. Heeft u oude foto’s terug gevonden die u graag digitaal zou willen hebben? Ook dat is geen probleem, wij zetten ze graag voor u op een cd.

Fotowinkel RotterdamLaat uw foto’s bij ons afdrukken

De ervaren fotograaf die werkzaam is bij Fotowinkel Hartman in Rotterdam kan tevens uw foto’s digitaal bewerken en/of herstellen. Uiteraard kan de foto niet zoals voorheen meer worden wanneer deze eenmaal is beschadigd, maar de fotograaf zorgt ervoor dat u absoluut tevreden zult zijn met het eindresultaat! Indien gewenst kunt u de foto vervolgens bij ons laten afdrukken. Wij kunnen printen in kleur, zwart/wit en sepia. Het is ook mogelijk om een mooie, witte rand om uw foto’s te laten maken. Dit doen wij zonder extra kosten. Met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij de nodige kennis van het vak opgedaan en blijven we onszelf continu ontwikkelen. Zo kunt u bij ons ook helemaal zelf uw foto’s afdrukken. Middels de Kodak Picture Maker kunt u eenvoudig de foto’s selecteren die u wilt laten afdrukken. Tevens kunt u diverse bewerkingen uitvoeren, zoals kleuraanpassingen en contrast. Omdat u ons werk hierdoor gedeeltelijk uit handen neemt, is dit tevens een stuk voordeliger!

Of u het nu zelf doet of overlaat aan ons, u kunt rekenen op een snelle fotoservice. In de meeste gevallen liggen de foto’s na 30 minuten keurig ingepakt op u te wachten. Wij heten u van harte welkom in onze fotowinkel te Rotterdam, dus graag tot ziens!

   Contact