Uw foto op canvas in Rotterdam

U bent bij Fotozaak Hartman terecht gekomen omdat u uw foto op canvas wilt laten drukken? Kom dan langs in Rotterdam bij onze fotozaak, want wij bieden een uitstekende kwaliteit aan tegen scherpe prijzen. Er zijn diverse formaten mogelijk en u kunt kiezen uit kleur, zwart/wit of sepia. Natuurlijk kunnen wij uw gewenste foto ook digitaal bewerken en/of herstellen voordat u deze laat afdrukken. Zo weet u zeker dat u straks topkwaliteit terugziet op uw canvas! Bel ons gerust om hier een afspraak voor te maken.

Foto op canvas RotterdamLaat uw favoriete foto’s afdrukken

Uiteraard kunt u ook al uw foto’s bij ons laten afdrukken. Of u nu met een rolletje langskomt of met een memorycard, wij regelen het graag voor u. Al meer dan 15 jaar ontwikkelen wij foto’s en drukken we deze af. Onze fotoservice is erg divers, want wij kunnen tevens uw foto’s op cd zetten. Zo heeft u uw favoriete herinneringen altijd bij de hand! Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een leuke fotoshoot! Het is voor ons iedere keer weer een uitdaging om uw wensen op camera vast te leggen. Indien gewenst kunnen wij de foto’s ook bewerken en afdrukken in zwart/wit, kleur of sepia. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

Kom eens langs!

Laat dus uw foto op canvas drukken in Rotterdam en verwacht een uitstekende kwaliteit! Loop gerust eens binnen, wij staan u graag te woord! Onze fotozaak is gevestigd in Winkelcentrum Zuidplein. Dit maakt ons zeer goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

   Contact